Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-28 (måndag)
28:e december Harry Potter-adventskalender Sminkväska-adventskalender Den försvunna diamanten

Måndagen den 28:e december:

♥ Dagens Julplaner:
Nyårsstädning (utrensning av förvaringsutrymmen)

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Santa Claus Is Coming To Town” med Justin Bieber via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
De dagar som är kvar på året hade vi tänkt använda till att förbereda inför det nya året genom att rensa ur och omorganisera stora delar av huset. Allt för att det ska bli en så bra start på 2021 som möjligt.

Planen för måndagen är att förvaringsutrymmen ska tömmas på allt vi inte behöver och organiseras så att de kan komma till bättre användning. En ambitiös plan som kanske inte hinner att fullföljas… men förhoppningsvis hjälper det lite. 😀

(Bilderna ovan visar hur barnens adventskalendrar till slut såg ut: en helt öppnad LEGO Harry Potter-adventskalender samt hälften av innehållet i en sminkväska som gjorts om till 24 paket inför julen.)

Uppdaterat: Som väntat så blev vi inte riktigt klara med utsorteringen så just för tillfället så är det ett mindre kaos i halva huset. Vi hittade i alla fall en del saker vi varit av med ett tag (bl.a. spelet Den försvunna diamanten som vi naturligtvis var tvugna att spela) och hoppas kunna få ordning på allt innan nyår. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se