Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-27 (söndag)
27:e december Julmatsrester Karl Alfreds Skattsökarspel

Söndagen den 27:e december:

♥ Dagens Julplaner:
Lugn Familjedag
Nyårsplanering
Nyårs-shopping (online)

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “The Christmas Can-Can” med Straight No Chaser via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
För att kunna få alla matvaror levererade hem innan nyår så måste den sista justeringen av beställningen göras senast i dag. Därför ska vi klubba våra nyårsplaner i dag och se till att allt som behövs blir beställt.

I övrigt så blir dagen förhoppningsvis liknande de senaste dagarna, vilket inkluderar en mängd familjespel och promenader. Vad gäller maten så finns det nu endast en nygjort Jansson med lax, lite såser och sill kvar (vilket på sin höjd blir en lunch till en person) och därefter är årets julmatsäsong officiellt över.

Uppdaterat: Efter att vissa familjemedlemmar ätit ägg och sill fem dagar i rad och de övriga tröttnat ändå så säger vi hej då till julmaten för denna gång. Det var gott men någon gräns får det vara. 🙂

I dag började vi i stället att på allvar planera inför nyårsafton, som även den kommer att firas här hemma med endast de närmaste, men hann även med lite familjespel. Någon promenad blev det däremot inte denna dag då det både snöade och blåste alltför kraftigt.

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se