Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-01 (tisdag)
1:a december Två sorters glögg Harry Potter-adventskalender Sminkväska-adventskalender

1:a december (23 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
1:a december = Glöggens dag = testa ny sorts glögg till julfilmsmyset
1:a december = Börja öppna adventskalendrar

Se recept på: Hemmagjord glögg

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Last Christmas” med Wham! via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Efter ett flertal dagar fyllda med städande, pyntande och köksstökande så kan det vara skönt att ta det lite lugnare. Planerna för dagen är därför inte mer avancerade än lite glöggmys med julfilm samt att adventskalendrarna ska börja öppnas. För barnens del (som fick en Harry Potter-kalender samt en sminkväska uppdelad i 24 mindre paket) så innebar det att de kastade sig över sina kalendrar redan några minuter över midnatt. Mamman (som får en hemmagjord chokladkalender av dottern) väntade lite längre. 🙂

Uppdaterat: Vid kvällens glöggmys tittades det på “The Santa Clause 2” medan det testades ett rött glögg-bubbel och tillbehör som fick ett ganska svalt välkomnande. Man kan tydligen uppskatta både bubbel och glögg men när det kombineras så blir det en stickig bismak som inte alls var behaglig. Roligt med något nytt men inget som kommer att köpas igen.

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se