Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2021-12-12 (söndag)
12:e december Julpussel Tredje Advent Färdiglagt julpussel

12:e december (12 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
3:e advents-firande

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Twelve Days of Christmas” med Hayley Westenra, Russell Watson, Aled Jones via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Lagom till tredje-advents-firandet så plockade vi fram vårt julpussel. Förra året hade vi det framme i flera veckor men denna gång så tog det inte lång stund innan sonen och hans flickvän klarat av hela pusslet. 😀

Som tredje-advents-tilltugg i år testade vi ugnsbakade päron Belle Hélène med hemmagjord choklad-fudgesås, rostad mandel och grädde, en dessert som mottogs med delade åsikter. Såsen var en succé men av de som gillade päronen så var det tydligt att de smakade bäst när de var kalla. Något att komma ihåg till nästa gång. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se