Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-20 (söndag)
20:e december Julpussel Adventsfika Saludos Amigos

20:e december (4 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Online-julshopping (De sista Julmatsinköpen inför julhelgen)
Göra Skumtomtepannacotta till Skumtomtens dag i morgon
Göra Julgodis till kvällens 4:e Advents-firande

Se recept på: Julig pannacotta med skumtomte-smak
Se recept på: Chokladfras
Se recept på: Snöbollar

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “We Wish You A Merry Christmas” med Celtic Woman via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Det är endast fyra dagar kvar tills julafton nu så det börjar bli lite ont om tid om man fortfarande har en del förberedelser kvar. Julklappsinköpen tror vi att vi är klara med sedan en tid tillbaka och den sista matleveransen innan jul fick vi bekräftad nu på morgonen, strax innan alla tiderna blev fullbokade (nästa leverans hit görs tydligen inte förrän den 28:e december). Skönt att slippa trängas i affären.

Resten av dagen kommer vi att ägna åt lite småplock, julgodis och adventsfirande. 🙂

Uppdaterat: Under söndagen så fick vi en hel del gjort, både vad gällde de planerade julgodis-förberedelserna, julpusslet vi har liggandes framme för förbipasserande och andra mindre roliga saker som städning, tvätt och tömning av frys (vilket gav oss en buffé av oväntade rätter).

Dagens aktiviteter gick så bra att det ett tag såg ut som att vi inte skulle hinna med något adventsfirande. Runt midnatt beslöt vi oss dock för att avrunda dagen med lite julgodis och Disneyfilmen “Saludos Amigos” (som Disney+ kategoriserade som en julfilm). Filmen gav inte oss några jul-vibbar, men det var likväl ett bra val. 😀

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se