Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-21 (måndag)
21:a december Skumtomtens dag The three caballeros Julpussel

21:a december (3 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Skumtomtens dag = test av årets skumtomte och andra Juleskum-produkter

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Kalle och hans vänner” med Lars Vegas Trio via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Då vi i år köpt hem Juleskum 2020 – Blåbär, Juleskum-Plopp och Juleskum-Granar och det fanns en önskan om att det skulle serveras Skumtomtepannacotta på skumtomtens dag så har vi tjuvstartat med provsmakningen i år, för att inte få en sockerchock den 21:a. Årets skumtomte (som endast mamman och sonen gillade) fanns det därför inte många kvar av och ploppet (som endast barnen gillade) försvann för längesedan. Det blev likväl ett riktigt trevligt skumtomtemys med pannacotta, tomtar, granar och Disneys “The Three Caballeros“. 🙂

Uppdaterat: Under måndagen hann vi även med en uppföljande kvällspromenad för att se om det såg bättre ut på juldekorationsfronten. Även om det faktiskt såg bättre ut i centrum, med en riktigt ståtlig, stor gran och belysning lite här och där, så var det i stort inte lika utsmyckat som de senaste åren. Lite tråkigt då mysiga julpromenader är en av säsongens höjdpunkter, och en av de nyttigaste, men här hemma är det i alla fall precis så juligt som vi vill ha det. 😀

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se