Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-08 (tisdag)
8:e december  Monopol

8:e december (16 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Njuta av rester från julbordet

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Mary’s Boy Child” med Cliff Richard & Helmut Lotti via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Efter gårdagens julbord, med alla sina förberedelser, så låter vi tisdagen passera utan några inplanerade julaktiviteter. Det blir en imporoviseringsdag där vi än så länge endast vet att måltiderna kommer att bestå av rester från julbordet. 🙂

Uppdaterat: Dagen spenderades till stor del på eget håll men (delar av) familjen samlades till gemensam middag (julbordsrester och julavsnitt av The Simpsons) samt en runda Monopol på kvällen. Utöver detta så gjorde sonen och mamman en omgång karamelliserade popcorn med polkagrisknäck som bas. Förvånansvärt gott. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se