Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-09 (onsdag)
9:e december Pepparkakshus Mini-pepparkakshus

9:e december (15 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
9:e december = Pepparkakans dag
Kvällsmys med julfilm och pepparkakor

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Tre pepparkaksgubbar” med Lars Vegas Trio via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Tanken var, eftersom vi tidigare köpt mini-pepparkakshus, att vi skulle montera ett par sådana på pepparkakans dag men då några redan tjuvstartat och gjort sina hus (och de som tittade på inte känner för att återuppleva kaoset) så hoppar vi över det. Något pepparkaksrelaterat borde det bli under dagen, om inget annat så till kvällens planerade julfilm. 🙂

Uppdaterat: Då dottern inte mådde så bra så ställdes alla baknings- och kvällsmys-planer in. Lyckligtvis så visade det sig bara vara något snabbt övergående och efter lite vila verkade allt vara bra igen. Julfirandet återupptas på torsdagen. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se