Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-04 (fredag)
Pepparkaksfil Pepparkaka Fil

Test av Skånemejeriers juliga Filmjölk – den med smak av pepparkaka

1 st Pepparkaksfil, 2,7% 1000 g – Skånemejerier

Kommentar: Efter att ha testat Skånemejeriers A-Yoghurt Pepparkaka ett tidigare år så var det nog ingen som hade alltför höga förhoppningar när sonen ville ge Pepparkaksfilen en chans. Resultatet blev dock förvånansvärt bra. Sonen visade sig inte gilla smaken alls medan mamman uppfattade den som klart drickbar.

Smaken var en aning kraftfull och alldeles för söt, men man vande sig tydligen efter några klunkar. Något man kan dricka / äta utan problem om man blir bjuden (enligt mamman, inte sonen) men inget vi kommer att köpa hem igen.

Betyg: 2/5

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se