Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-27 (lördag)
pepparkaksyoghurt Ayoghurt

Test av Skånemejeriers juliga A Yoghurt – den med smak av pepparkaka

1 st A-Yoghurt Pepparkaka, 2,5% 1000 g – Skånemejerier

Mamman: “Pepparkaksyoghurt låter ju hur gott som helst… men smakar tyvärr lite mysko… som en alltför söt yoghurt med en konstig bismak. Roligt att ha smakat en gång, men fler gånger lär det inte bli.”

Kommentar: Under december månad så har familjen testat en hel del av de olika säsongsbetonade varorna som vi hittat i affärerna och det har väl gått sådär med en del toppar men desto fler dalar. Det dröjde inte länge förrän allt fler började att protestera mot pepparkakssmaken som var som en röd tråd i det mesta så när vi kom fram till A-Yoghurten var det endast mamman som fortfarande var intresserad. Det är hon inte längre. 😉

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se