Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-03 (torsdag)
3:e december julfika julklappar

3:e december (21 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Planera de sista julklappsinköpen

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Rudolph The Red Nosed Reindeer” med Dean Martin via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
De senaste dagarna har det hämtats hem ett flertal paket med beställda julklappar och högen under granen börjar så smått att fyllas på. För att försäkra oss om att även de sista julklapparna ska hinna levereras innan julafton så hoppas vi bli klara med hela julklappsplaneringen och beställningarna i dag. Troligtvis lär även en julfika att hinnas med under dagen, men det är knappast något som behöver planeras. 🙂

Uppdaterat: Nu har det planerats för samtliga julklappsinköp och de nödvändiga beställningarna har gjorts så nu är det bara att vänta. Vore skönt om man kunde bocka av julklapparna redan i början av december, speciellt då vi märkt att det varit ganska lång leveranstid på vissa paket. Förhoppningsvis har vi inte glömt något, får nog göra en sista genomgång för säkerhets skull.

Det hanns även med en spel-kväll som denna gång blev en ny specialversion av Minecraft där det besöktes ett.nöjesfält. En trevlig avrundning av kvällen, som bjöd på både glada överraskningar och skrattanfall.

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se