Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-11-26 (torsdag)
OLW:s Cheez Snowballz OLW:s Cheez Snowballz

Test av OLW:s Cheez Snowballz

1 pkt Cheez Snowballz (OLW, 160 g)

Kommentar: Vid en välförtjänt paus i julstädningen så samlades familjen för en avsmakning av OLW:s Cheez Snowballz. Efter mycket grimaserande och konstaterande att de påminde mer om OLW:s Stjärnor och Hjärtan än ostbågar och ett lönlöst försök att komma på vad smaken påminde om så kom domen: Mamman var inte så överväldigad men skulle kunna tänka sig att äta några till vid ett senare tillfälle medan barnen inte ville smaka dem igen. Frågan är om någon ens kommer att äta upp resterna (om över 3/4 av innehållet kan kallas rester) och vem som i så fall gör det. 🙂

Betyg: 2/5

Vad gäller julchips så är fortfarande Estrellas Julostchips våra favoriter, men de verkar ha blivit utbytta mot en annan sorts julchips (Salted Caramel). Kanske värda att testas även de?

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se