Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-11-26 (torsdag)
26:e november julshopping hembakade saffransbullar

26:e november (28 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Julstädning

Se recept på: Saffransbullar med vanilj

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Santa Claus Is Coming To Town” med Michael Bublé via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Julen 2020 kommer att bli olik alla andra då vi ställt in allt vad julshopping, julbord och liknande heter (p.g.a. corona) och samtidigt försöker minska på både rött kött och sötsaker. Det blir en utmaning men det skadar inte att förnya sig då och då, ibland kan det t.o.m. bli till det bättre – som att få den första lilla julshoppingen levererad direkt hem till dörren: 🙂

Planen för dagen var att inleda julstädningen och ta pauser med julfika, men då de (av barnen) hemlagade saffransbullarna är slut sedan lång tid tillbaka och det nyinköpta godsakerna (jo, en del unnar vi oss) främst är tänkt till advent så blir det nog inte så mycket med det.

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se