Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-11-27 (fredag)
 27:e november

27:e november (27 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Julstädning
Fynda julklappar på Black Friday

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “All I Want for Christmas Is You” med Mariah Carey via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Vanliga jular brukar vi adventspynta inför första advent för att sedan vänta ett tag med de resterande juldekorationerna. Denna lite mer speciella julen 2020 vill vi förlänga julkänslan och planerar därför att gå all-in på söndag och ta fram all juldekoration på en gång, inkl. julgranar och jultomtar.

För att kunna göra detta så krävs dock (enligt mamman) att huset först ska skina från topp till tå. Barnen håller inte riktigt med men hjälper snällt (motvilligt) till med julstädningen. Som motivation, och ett försök att hålla nere mängden julgodis, har vi nu satt fram en skål med julnötter. Det är osäkert om det hjälper men det ger i alla fall en första smak av julen. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se