Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2019-12-06 (fredag)
adventsskinka adventsjulskinka julskinka

Adventsskinkan 2019

Kommentar: Efter att vi de flesta jular följt traditionen och köpt en eller två Scan Piggham Svensk Färdigkokt Julskinka utan svål så har vi de senaste åren experimenterat lite och gjort både bra och mindre bra köp. I år har vi köpt en traditionell julskinka men även testat en Scan Svensk Färdigkokt Adventsskinka med Svål på 1,7 kg som griljerades kvällen innan första advent.

Adventsskinkan har testats under provsmaknings-/adventsmiddagen i söndags samt som mellanmåls-mackor och lättluncher vid julstädning/granpyntning och fått ett ganska bra betyg. Minus för mycket fett men plus för god och inte alltför salt smak samt fin konsistens vilket betyder att det trots allt får ses som ett bra köp. Nu hoppas vi bara att den “riktiga” julskinkan är lika god. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se