Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-12-20 (onsdag)
griljerad julskinka julskinka

Testversionen av årets julskinka.

Kommentar: Vanligtvis så brukar vi köpa en Scan Piggham Svensk Färdigkokt Julskinka utan svål men detta år gjorde vi en rejäl chansning. Strax innan julsäsongen startade så sprang vi på en billig helgskinka på Lidl med hållbarhetsdatum över julen. Vi köpte då två stycken, på strax under två kilo stycket, och eftersom den första, som redan griljerats och ätits upp, fungerade så får den andra bli vår officiella julskinka i år.

Det är ingen skinka som imponerade speciellt stort men med tanke på priset så kan vi stå ut med att vissa delar av skinkan bestod utav lite mindre fint kött (som vi rensade bort). Resterande skinka bestod utav fint, gott kött med bra konsistens så helhetsintrycket var trots allt att det var en prisvärd skinka. Med lite tur så visar det sig att den andra skinkan (som ska griljeras fredag/lördag) är lika bra. 🙂

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se