Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-12-25 (söndag)
Julskinka City Gross Färdigkokt Julskinka

Årets reserv-julskinka visade sig vara en riktigt besvikelse.

Kommentar: Eftersom vår “riktiga” julskinka, som var en Scan Piggham Svensk Färdigkokt Julskinka utan svål, tog slut lite snabbare än vi tänkt oss så köpte vi en reservskinka. Vi hade siktet intsällt på den Favorit-skinka som Citygross fått utsedd till Bäst-i-test av diverse skinksmakare men väl där så fick vi en ersättningsskinka: City Gross Färdigkokt Julskinka. Så här i efterhand önskar vi att vi inte nappat på erbjudandet då den vi fick (1,51 kg) var en rejäl besvikelse med alltför mycket insprängt fett. (Även släktingen som nappade på samma erbjudande var missnöjd med sin, så det var inget s.k. måndagsexemplar.)

Notering till oss själva: Nästa år satsar vi på säkra kort och köper två stycken av den riktiga skinkan.

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se