Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-09-05 (måndag)
gulaschsoppa Österrikisk Gulaschsoppa Felix mustig soppa

Snabb höstlunch bestående av färdig soppa och gott bröd.

1 st Österrikisk Gulaschsoppa, Felix, 475 g
1 st källarfranska med Prästost och gurka
  1. Värm soppan på medelvärme under omrörning i en kastrull.
  2. Dela källarfranskan och lägg på önskat pålägg.
  3. Servera soppan tillsammans med källarfranskan.

Mamman: “Stark smak med en viss besk bismak, ev. kan det vara kumminen jag inte gillade. Bränner till i munnen men känns likväl som en ganska tunn smak. Plus: Många minitärningar med potatis och morotsstrimlor, kan även urskilja bitar av lök och paprika. Inte så mycket kött, men det gör inget. Jag skulle kunna tänka mig att köpa den igen, men bara för variations skull. Önskar en mer kött-smakande soppa, denna var alltför tomatig. Fungerar som lunchalternativ, men får minus för de många tillsatsämnena.”

Kommentar: Detta var en i raden av många tester av färdiga soppor som vi genomför här under hösten. Denna soppa hamnade egentligen bland de som vi kan tänka oss att köpa igen, i nödfall som variation. Vi upptäckte dock att de har en Österrikisk Gulaschsoppa i konservform som, enligt deras hemsida, är helt utan konserverings-medel. Om denna konserv-soppa har samma eller bättre smak så finns det egentligen ingen anledning att köpa den mustiga, tillsatsdrypande varianten. Vi återkommer ev. med ett extratest av deras gulaschsoppor, men det är inget som lockar i nuläget.

Se hela testet (som uppdateras efterhand) här: “Produkttest: Felix Mustiga soppor

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se