Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-09-01 (torsdag)
tomatsoppa kologisk Tomat och Grillad Paprika-soppa Felix mustig soppa

Snabb höstlunch bestående av färdig soppa och gott bröd.

1 st Ekologisk Tomat och Grillad Paprika-soppa, Felix, 475 g
1 st tomatbruschetta (se recept)
  1. Värm soppan på medelvärme under omrörning i en kastrull.
  2. Värm bruschettan i ugnen och lägg tomatröran ovanpå. (se recept på tomatbruschetta)
  3. Servera soppan tillsammans med tomatbruschettan.

Dottern, 15 år: “Denna soppa var inte god alls. Den smakar tomatsås utan kryddor. Om man doppar en baguette i den så blir det nästan gott.” Hon slutade att äta när baguetten (utan vare sig smör eller pålägg) tog slut.
Mamman: “En lite tråkig soppa som både är kryddstark och smaklös men helt klart ätbar. Det bränner till i munnen men smaken består likväl mest av tam tomat och paprika. Här finns stora, mjuka bitar av lök, tomat, paprika och midre bitar av andra mjuka grönsaker. Eventuellt köper vi hem den igen, men då endast för variationens skull.”

Kommentar: Testet av Felix färdig-soppor fortsätter och just denna soppa hamnar i mellanfåran då den varken kom upp i klass med Fisksoppan eller placerar sig nere hos Thaisoppan. En soppa som eventuellt kan köpas hem i nödfall.

Se hela testet (som uppdateras efterhand) här: “Produkttest: Felix Mustiga soppor

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se