Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-09-06 (tisdag)
svampsoppa Skogssvampsoppa Felix mustig soppa

Snabb höstlunch bestående av färdig soppa och gott bröd.

1 st Skogssvampsoppa, Felix, 475 g
1 st baguette med svampstuvning (se recept)
  1. Värm soppan på medelvärme under omrörning i en kastrull.
  2. Förbered champinjonbaguetten.
  3. Servera soppan tillsammans med baguetten.

Mamman: “God och gräddig svampsmak med en del att bita i i form av strimlor av morot och palsternacka samt bitar av lök och svamp. Ingen direkt wow-upplevelse men helt OK. Tillsammans med en svamp-baguette får man mer svampsmak och kombinationen blev väldigt god.”

Kommentar: Detta var en i raden av många tester av färdiga soppor som vi genomför här under hösten och denna soppa hamnade bland de bättre, de som vi kan tänka oss att köpa hem igen. Vi påpekar återigen att hemlagade soppor är att föredra och att de inte riktigt går att jämföra smakmässigt. De dagar man prioriterar tiden framför smaken så är det dock bra alternativ.

Se hela testet (som uppdateras efterhand) här: “Produkttest: Felix Mustiga soppor

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se