Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-01-03 (lördag)
3:e januari 2015

Julskinkan avslutas för denna gång.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 3:e januari 2015:

I dag har vi avslutat vår 2014-julskinka i och med att det bjöds på en väldigt god Julskinkegratäng med tillhörande mini-baguetter och resten frystes in så att det kan tillagas fler gratänger senare i vinter. Visst är det julmatsrester, men förklädd så att även den mest julmatströtte person blir glad av att få dem på tallriken… i alla fall om ni frågar oss. 🙂

Annars så har vi inte så mycket kvar av resterna från julen nu. I frysen finns det en del bullar och mjuk pepparkaka medan kylen fortfarande har en del julgodis men i matväg så är det nog bara lite stenbitsrom samt julosten, som dock sjönk rejält vid gårdagens tacomiddag. 🙂

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se