Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-01-03 (lördag)
SaffransRisifrutti RisifruttiSaffran

Test av Risifruttis julvariant – den med smak av saffran

1 st Risifrutti Saffrans guld

Sonen, 12 år: “Saffran? Jag tror inte det.” Sonen var inte alls pigg på att smaka jul-Risifruttin.
Dottern, 14 år: Trots flera tillfällen att testa produkten så kom hon alltid på någon ursäkt att slippa.
Mamman: “Ojsan, det här var en konstig smakblandning. Egentligen så är det nog gott… men saffranssmaken känns så felplacerad att hela upplevelsen blir väldigt mysko. Det får bli ett ‘tack, men nej tack’ från mig.”

Kommentar: För inte så länge sedan så testade vi en “kusin” till Risifrutti, d.v.s. Yummyfrutti, och kanske var det det mindre goda intryck de gav som gjorde att endast mamman var pigg på att testa denna julprodukt. Hur som helst så var inte heller denna Risifrutti-kusin något som kommer att testas här fler gånger. Bra att veta tills nästa år ifall den skulle komma tillbaka.

(Andra bloggar om: , , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se