Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-18 (torsdag)
pepparkaksdekorering

Dekorering av pepparkakor – en riktigt rolig jultradition.

Ni behöver:
några pepparkakor, helst hemmagjorda och svala
några dekoreringsprodukter (t.ex. kristyr, gelé, sockerdekorationer)

Kommentar: Precis som planerat så hade vi vår traditionella Pepparkaksdag för ett antal dagar sedan. Denna gång blev det en färdigköpt pepparkaksdeg som bakades ut på traditionellt vis. När pepparkakorna sedan svalnat så var det dags att dekorera dem och i år hade vi olika silvriga och vita dekorationer, vit kistyr samt röd och blå gelé. Man kan väl säga att dekorationen mest gjordes för skoj skull, då speciellt gelén var roligare att leka med än den var att äta. Roligt hade vi i alla fall. 😀

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se