Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-11 (torsdag)
11:e december 2014 2014-12-11

Vid det årliga pepparkaksbaket dekorerades det mer än bara pepparkakor.

Dagens julplaner – 11:e december (13 dagar kvar till julafton):

Tack vare en akuttid hos tandläkaren så kunde även mamman vara med på årets Pepparkaksdag, som bjöd på mängder av skratt, julmusik och dekoration av både de nybakade pepparkakorna och en del andra kakor. Något pepparkakshus försökte vi oss däremot aldrig på utan alla kände sig ganska nöjda efter en stunds lek i köket.

Nu när pepparkakorna är redo inför Lucia så är det i dag, den 11:e december, dags att baka Lussekatter. Eftersom vi redan bakat riktigt goda Saffransbullar så får dessa Lussekatter bli utan saffran, vilket visserligen inte blir lika roligt som de “riktiga” saffranskatterna… men vad gör man inte för husfridens skull? 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se