Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-18 (torsdag)
18:e december 2014

Mini-julgranen dök upp tidigare än vanligt i år.

Dagens julplaner – 18:e december (6 dagar kvar till julafton):

Det verkar som att vi nu är klara med alla våra Julklappsinköp och det med flera dagar till godo. 😀 Under onsdagen gjorde vi nämligen ett flertal turer till diverse affärer samt spenderade över fyra timmar med att slå in julklappar. Egentligen hade vi tänkt sprida ut julklappsinslagningen men det är skönt att ha det gjort.

I och med att det mesta går på halvfart här för tillfället så får vi se vad vi hinner med på torsdagen. Har vi tur så kan vi pricka av Karelska Piroger, Mjuk pepparkaka, Städning och diverse Julgodis… men det låter alltför optimistiskt. Om hälften blir gjort så får vi känna oss nöjda. Än är det inte någon större fara, det är ju hela sex dagar kvar till julafton. 😀

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se