Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-17 (onsdag)
17:e december 2014

Inomhusdekorationer i det lokala köpcentret – som besöktes ännu en gång.

Dagens julplaner – 17:e december (7 dagar kvar till julafton):

Gårdagen gick helt i Julklapparnas tecken. Föräldrarna försökte få ihop de sista planerna, beställde en del klappar online och körde ut och handlade en del andra. Trots att vi kommit en lång väg så finns det fortfarande, sju dagar innan julafton, en del frågetecken. Det hade kännts lugnare om allt varit klart.

Därför kommer onsdagen den 17:e december till största delen att handla om Julklappar, både vad gäller Julklappshandlande men även en väldigt massa Julklappsinslagning. Med lite tur blir vi helt klara och kan koncentrera oss på annat den resterande tiden fram till jul. 🙂

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se