Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2021-01-06 (onsdag)
Julskinka Scan Scans Adventsskinka

Årets julskinka var en liten Adventsskinka på under ett kilo.

Kommentar: Redan i november inhandlades denna lilla godbit och den har väntat i kylskåpet sedan dess. De flesta år så brukar vi ha en liten skinka som vi äter innan julafton och griljerar julskinkan dagen innan julafton, till Lille Julaftons-middagen, men i år serverades det ingen skinka förrän på julafton. Detta visade sig vara en bra idé då den smakade så mycket godare på julbordet och det behövdes inte så mycket. Bra för både ekonomin, hälsan och smaklökarna m.a.o. 🙂

Hur var då skinkan? Jo då, vi brukar ha Scan Piggham Svensk Färdigkokt Julskinka utan svål som nästan uteslutande varit ett bra val. Denna gång var det en Scan Färdigkokt Adventsskinka med svål på 980 gram. Någon större skillnad tror vi inte att det är på dem. Denna hade god smak, var lagom torr och hade inte alltför mycket fett insprängt. Ett bra köp helt enkelt. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se