Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2021-01-02 (lördag)
1:a januari Taco Craftalong

Fredagen den 1:a januari:

♥ Dagens Julplaner:
Lugn Familjedag med Tacobuffé, “Ivanhoe” och Spel

Se: “Checklista: Tacobuffé – nöt, kyckling, lax, quorn

♥ Dagens JulNyårsmusik:
Lyssna på “Happy New Year” med Abba via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Mamman inledde det nya året med att tillaga en välfylld tacobuffé som alla sedan kunde ta för sig av när de behagade att släpa sig upp ur sängarna. Själv njöt hon (som vanligt) av maten framför “Ivanhoe”. Resten av dagen ägnades sedan mest åt att spela Craftalong, ett Panduro-pysselspel, till allas stora glädje. 🙂

Härmed avslutar vi julbloggen för denna gång och återgår till vår vanliga matblogg, i alla fall efter en liten övergångsperiod då vi uppdaterar vissa inlägg och lägger upp en del recept och tester från julperioden som vi ännu inte hunnit med.

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se