Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2021-01-06 (onsdag)
Trettondagsaftonmiddag Extra charkprodukter

Årets Trettondagsaftonmiddag var något av en sista-minuten-lösning:

Fläskfilé Kidneybönsbiffar Hasselbackspotatis
Chorizo Kokt broccoli
Varmrökt fläsk Café de Paris-sås


Kommentar: Vi brukar i regel inte fira Trettondagsafton på något speciellt sätt, ibland blir det en finare middag ibland inte. Just i år, när vi helt glömt bort dagen och inte planerat våra inköp därefter, så kände vi naturligtvis för att uppmärksamma helgen med lite god mat och familjespel. Efter en djupdykning i frys, kyl och skafferi så fick vi till slut ihop en riktigt god och uppskattad middag där alla hittade något som de gillade. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se