Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-31 (torsdag)
31:a december Disney TP Craftalong Nyårspannacotta

Torsdagen den 31:a december:

♥ Dagens Julplaner:
Nyårsfirande

Se: “Checklista: Nyårsmeny (2020)

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Peace on Earth/Little Drummer Boy” med David Bowie & Bing Crosby via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Då det fortfarande finns en del kvar att göra i form av uppstädning och förberedelse av nyårsmat så kommer vi att ha fullt upp fram tills det är dags att börja tillaga dagens meny. När vi väl kommit så långt så hoppas vi få en trevlig dag / kväll full av god mat och roliga aktiviteter.

Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År! 🙂

Uppdaterat: Efter en ganska stressig början på dagen då allt skulle förberedas så blev det senare ett riktigt lyckat nyårsfirande där det bjöds på både god mat (räkcocktail, fläskytterfilé med sambalsås, hallonpannacotta och natta-snacks) och underhållning (“Grevinnan och betjänten” och familjespel: Disneys TP, Panduros pysselspel Craftalong, diverse Supermario-Wii-spel samt de traditionella fyrverkerierna).

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se