Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-22 (tisdag)
22:a december Julpussel Glögg, mjuk pepparkaka och ost

22:a december (2 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Göra julköttbullar

Se recept på: Julköttbullar med kryddpeppar

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Julen är här” med Charlotte Perrelli & Christer Sjögren via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Efter att ha dragit ut på jullköttbulls-trillandet så länge det bara går så är det nu dags för den minst roliga julförberedelsen. Om det inte vore för att just de här köttbullarna är en av höjdpunkterna på julbordet så hade de nog ersatts av betydligt enklare bullar för länge sedan… men vissa saker bara måste man ha för den rätta julkänslan. 🙂

Uppdaterat: Trots att stora delar av dagen gick åt till att förhala det oundvikliga (gjorde klart julpusslet, julfikade, spelade datorspel och tog en långpromenad) så blev det efter många om och men en sats julköttbullar gjorda. Bättre sent än aldrig. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se