Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-06 (söndag)
Skumtomtekola Grennas Skumtomtekola

Test av Grenna Konfektyrs nyhet: Skumtomtekola

1 st Skumtomtekola, 300 g – Grenna Konfektyr

Kommentar: Då vi planerade att göra en beställning från Grenna Konfektyr för att ha något annorlunda julgodis att njuta av innan jul så valde vi mellan Skumtomtekola och Saffranskola och valde den förstnämnda. Nu ångrar vi oss dock att vi inte testade båda (och köpte på oss lite fler skumtomtekolor).

Skumtomtekolan smakar inte skumtomte, i alla fall inte nämnvärt utan mer fruktigt, men det är en helt underbar kola som hela familjen (t.o.m. dottern som i vanliga fall inte är så glad för kolor) verkligen får kämpa för att inte äta upp direkt. Man brukar säga att hemlagat är godast… men just denna kola är nog svår att slå. Förhoppningsvis finns den även med i sortimentet nästa år för då kommer vi att fylla på ett litet lager inför julen 2021. 🙂

Betyg: 4+/5

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se