Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-06 (söndag)
6:e december Julgodis-ingredienser 2:a advent

6:e december (18 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Göra Julgodis till kvällens 2:a Advents-firande

Se recept på: Chokladfras
Se recept på: Ischoklad med olika smaker

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Winter Wonderland” med Dean Martin via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Till kvällens adventsfirande, då vi gör ytterligare ett försök med att samla familjen till en julfilm, så tänkte vi tillaga vårt favoritjulgodis: chokladfras. Då det blir lite choklad över så är tanken att vi även ska testa att göra lite ischoklad med kokosolja i stället för kokosfett. Smält choklad blandat med lika mängd kokosolja borde fungera. Om inte så har vi i alla fall våra chokladfras. 😀

Uppdaterat: Dagen utspelade sig ungefär som förväntat: Det gjordes både Chokladfras (lika goda som vanligt) och Ischoklad (goda, men eventuellt en lite väl kraftfull smak av kokosoljan) som togs emot glatt av barnen. När det kom till den planerade julfilmen så var det endast mamman som kände för att se Grinchen (så det blev den nya versionen på Netflix i stället, vilken visade sig vara förvånansvärt underhållande). 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se