Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-12-17 (måndag)
julgodis Polly Vinter

Test av den juliga versionen av Polly – Polly Vinter – från Cloetta

Polly Vinter (Cloetta, Familjepåse – 300 gram)

“Polly Vinter är härligt sega skumtoppar med smak av
kryddig pepparkaka, fruktig clementin och ljuvlig julkola.”

/ cloetta.se

Kommentar: När det gäller denna Polly-blanding så är buden många. Vissa av familjemedlemmarna tycker att de ljusa smakar kola, andra att de smakar som vanligt. Vissa gillar de orangea clementin-topparna, andra tycker direkt illa om dem. En hade de mörka pepparkaks-topparna som sin favorit medan andra inte alls tyckte om dem.

Det som däremot är mest talande är att påsen varit öppen i över en vecka och det mesta finns fortfarande kvar. Vi kan m.a.o. konstatera att denna julmix inte är någon ny favorit här (även om dottern verkar vara ganska förjust i den) och därför får vi ge den ett under-medel-betyg.

Betyg: 2/5

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se