Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-12-16 (söndag)
16:e december julshopping 6 3:e advent juleyatzy

16:e december (8 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Liten julshopping
Göra Chokladfras till kvällens 3:e Advents-firande

Se recept på: Julgodis: Chokladfras

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Juligen” med Just D via YouTube

♥ Dagens klassiska Julkalender-avsnitt:
Se “Albert och Herberts julkalender “:
Avsnitt 16 av 24: “Decemberspöken” via SVT Öppet Arkiv

♥ Dagens Julaktiviteter:
Söndagen fylldes med mycket av både nytta och nöje. Först gjorde föräldrarna en liten julshopping (som inleddes på ett café där bl.a. en mycket god julmacka med lax, ägg och hovmästarsåscrème lockade) för att få flesta av de sista inköpen och julklapparna gjorda. Därefter tillagades årets första sats av chokladfras, som tog slut nästan på direkten. 😀

3:e-adventsfirandet bestod detta året av den juliga kortfilmen som följer med som ett extraspår till den första Madagaskar-filmen: Madagaskar Pingvinerna: Uppdrag jul. Kort men underhållande och fylld av julighet. 🙂 Till advents-fikat serverades det julmust och blandat julgodis: hemlagad chokladfras, Noblesse, Toffifee, Polly Vinter, Solberga Knäck och Lakrits Fudge. Därefter spelades det lite juleyatzy, vilket kanske inte uppskattas av alla men ändå på något sätt hör till. 😀

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se