Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-12-28 (torsdag)
Biff à la Lindström Annandagsmiddag Noblesse-kladdkaka

Årets Annandagsmiddag blev traditionell husmanskost med en lyxigt chokladig avslutning:

Huvudrätt:
♥ Biff à la Lindström (se recept)
♥ Ugnsrostade rotfrukter (se recept)
♥ Blandad sallad (här: isbergssallad, gurka, röd paprika)
♥ Tillbehör: Picklad rödlök (se recept) / Lingonsylt / Chilisås
Dessert:
♥ Portions-kladdkakor med mjölkchoklad & Noblesse (se recept)

Kommentar: Tidigare när här har serverats Biff à la Lindström så har barnen givit ifrån sig lite ogillande ljud men denna gång så lät det annorlunda och båda två tyckte att det var riktigt gott. Visserligen hade de ketchup och chilisås till och sonen plockade ut potatisklyftorna från det ugnsrostade, men det var likväl en rätt som numera går hem hos hela familjen. Alltid lika roligt när det händer. 😀

Vad gäller Noblessekladdkakorna så fick de ett blandat mottagande med allt från “sliskigt supersöta” och “de smakar som en chokladig kaka” till mer entusiastiska omdömen från mamman och sonen, som fick de två resterande kakorna. Nästa år får vi hitta på någon annan dessert, men huvudrätten kan mycket väl bli en ny Annandags-tradition.

(Andra bloggar om: , , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se