Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-01-04 (söndag)
4:e januari 2015

Trettondedag jul firades lite tidigare än vanligt, med en god familjemiddag.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 4:e januari 2015:

Vår familj firar de flesta svenska högtiderna, i alla fall julafton, nyårsafton, midsommarafton och ibland även påskafton. Trettondagsafton är däremot inte något som vi uppmärksammar nämnvärt utan det blir kanske en lite godare middag men inte mycket mer.

I år “firade” vi trettondag jul redan den 4:e januari då vi hade en trevlig familjemiddag med pommes, lövbiff, béarnaise och “Harry Potter 4“. Inget klassiskt svenskt firande kanske… men väldigt uppskattat. 🙂

(Andra bloggar om: , ,, , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se