Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-01-02 (fredag)
2.a januari 2015

Adventsljusen plockas undan.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 2:a januari 2015:

Det är nu den 2:a januari och i princip all juldekoration har fått stått orört så här långt. Nu tycker vi att det är tid att plocka undan i alla fall adventsljusen som, till skillnad från adventsljusstakarna, inte längre används.

Vad gäller maten så här i början av året så fortsätter vi att gå så långt bort från jul-smakerna som möjligt och serverade därför tacos, vilket alltid är ett säkert kort. Något annat som också hör tiden runt nyår till är de traditionella JVM-hockey-matcherna, som vi gärna hade följt ännu mer om vi bara haft tid. 🙂

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se