Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-30 (tisdag)
30:e december 2014

Även adventsljusstakarna och de juliga renarna lär sprida julstämning fram tills Tjugondag Knut.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 30:e december:

Dagen innan nyårsafton var som vilken dag som helst förutom att den innehöll en hel del förhandlande inför morgondagen. I nuläget verkar det som att det kommer att bli pizza / kebab som huvudrätt (om vi hittar en pizzeria som håller öppet) och “Harry Potter 3” som middagsunderhållning, följt av hemlagad glass med ännu ej bestämd smak. Senare på kvällen lär det bli ostbricka och chips, “Grevinnan och betjänten” och jordgubbsbubbel (och kanske lite JVM-hockey) innan det är dags att beskåda fyrverkerierna och önska varandra ett riktigt gott nytt år. Med fyra starka viljor så är det nog ingen som är 100% nöjd med resultatet, men ingen är nog heller direkt missnöjd så vi lär ha en riktigt trevlig dag framför oss. 😀

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se