Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-29 (måndag)
29:e december 2014

Adventsstjärnorna (som är guldfärgade, inte svarta) lär sitta uppe tills Tjugondag Knut.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 29:e december:

Efter många röda dagar och klämdagar så var det då en helt vanlig måndag med veckoshopping och vardagsmat. Lite juligt känns det dock fortfarande då huset är fyllt med stämningsfull belysning och tomtar vart man än tittar och så lär det förbli ytterligare ett bra tag. Att återgå till vanlig husmanskost var däremot väldigt uppskattat och en vanlig enkel spaghetti och köttfärssås-middag kändes faktiskt riktigt lyxigt. 🙂

Någon lyxigare Nyårsmeny lär det däremot inte bli i år då mamman är den enda som vill ha en trerättersmeny med klassiska nyårsingredienser. Det verkar i stället som att majoriteten av familjemedlemmarna siktar in sig på en nyårsmiddag bestående av pizza eller tacos. Vi får väl se hur det blir med den saken, klart är i alla fall att efterrätten blir någon form av hemlagad glass. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se