Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-28 (söndag)
28:e december 2014

En julklapp som går varm trots den kyliga årstiden.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 28:e december:

Så här i mellandagarna så brukar man försöka få resterna av julmaten att komma till användning utan att det ska smaka alltför mycket julmat. Vanligtvis brukar vi använda vispgrädden till att göra julskinkegratänger men tack vare att en av oss fick en glassmaskin i julklapp så har vi hittat ett annat användningsområde för både den överblivna grädden och äggen. Det lagas m.a.o. en hel del glass i olika smaker här för tillfället, vilket är väldigt uppskattat av alla i familjen. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se