Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-21 (söndag)
21:a december 2014

“Granen står så grön och grann i stugan. Tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, la-la!”

Dagens julplaner – 21:a december (3 dagar kvar till julafton):

I går så blev den äntligen av, årets Julgranspyntning och tillhörande framtagning av Jultomtarna och annat Julpynt medan det lyssnades på Julmusik och mumsades Julgodis. I ärlighetens namn får det väl påpekas att engagemanget hos de olika familjemedlemmarna varierade stort.. men julfint blev det. 😀

Eftersom det i dag, söndagen den 21:a december, är det den Fjärde Advent så är det årets sista chans till Advents-mys. Planerna för kvällen inkluderar slutet på “Ett päron till farsa firar jul” (som vi började på häromdagen), Mjuk pepparkaka (som ska bakas i dag), diverse Julgodis och Äggtoddy.

(Andra bloggar om: , , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se