Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-20 (lördag)
20:e december 2014

Smakprov på de senaste dagarnas julgodisskörd.

Dagens julplaner – 20:e december (4 dagar kvar till julafton):

Barnen slutade skolan på fredagen och det firade vi med en god middag och halva “Ett päron till farsa firar jul” (resten blir vid Advents-myset på söndag). Någon traditionell pyntning av granen och framplockande av tomtarna blev det däremot inte någon tid till då mycket annat kom emellan. Lite Julgodis fick vi i alla fall gjort, så julförberedelserna stod inte helt still.

I dag, fredagen den 20:e december, kommer vi i stället (förhoppningsvis) äntligen “plocka fram julen” i form av pyntning av granen och framplockandet av alla juldekorationerna… om allt går som det ska.

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se