Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-15 (måndag)
15:e december 2014

Tredje-Adventsmys-tallrik med glögg och diverse godsaker.

Dagens julplaner – 15:e december (9 dagar kvar till julafton):

Gårdagens Advents-firande skulle kunna beskrivas som en mysig familjestund framför “Ensam Hemma 2” med glögg, pepparkakscheesecake och andra godsaker… eller som en riktig snörvelfest. Både pappan och sonen har dragit på sig en rejäl förkylning med alla tillbehör men förhoppningsvis är det en snabbt övergående variant.

Enligt jul-planerna är det i dag dags att göra Jansons Frestelse och Mjuk pepparkaka, men eftersom frestelsen redan är klar och infryst och det under omständigheterna inte känns så lockande att ställa sig och baka så blir det nog till att provsmaka frestelsen i dag i stället. 🙂

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se