Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-07 (söndag)
7:e december 2014

2:a ljuset tänds i Adventsljusstaken

Dagens julplaner – 7:e december (17 dagar kvar till julafton):

Gårdagskvällen gick i jullugnets tecken med ett litet stillsamt, men väldigt uppskattat, Mini-Julbord bestående av bl.a. skinka, revben, köttbullar, kåldolmar, grönkål och rödbetssallad. Lite oplanerade julförberedelser kunde vi dock inte hålla oss ifrån då även tre formar med Jansons Frestelse blev tillagade och infrysta. Detta i ett försök att en gång för alla se om det fungerar att fysa in och värma upp julfrestelsen eller ej. 🙂

I dag är sista chansen att besöka någon av de Julmarknader som hålls i närheten så vi håller tummarna för lämpligt väder. Hur det än blir med den saken så blir kvällens Advents-mys, som denna gång med största sannolikhet innebär “Grinchen – julen är stulen”, Chokladfras, Pepparnötter, Saffransbullar och glögg, något att se fram emot. Trevlig Advent på er alla. 😀

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se