Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-19 (lördag)
19:e december Julpyssel Snabba mums-mums Julpyssel

19:e december (5 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Julpyssel och Äggtoddy

Se recept på: Varm äggtoddy

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Tänd Ett Ljus” med Triad via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Förutom lite småplockande i huset så kommer vi att ta oss tid att göra lite julpyssel och julpussel. Hur roligt det än är så verkar det inte bli av om det inte planeras in. Det kommer även att testas en ny sorts äggtoddy.

Uppdaterat: Trots ett pressat schema så hann vi med lite pyssel och pussel medan ett nytt recept på eggnog testades (och fick godkänt). Då det blev en mängd äggvitor över så gjorde dottern en lika uppskattad variant av snabb, hemlagad mums-mums. Dagarna blir inte bättre än man gör dem. 🙂

Då vi inte kommer att fira jul med resten av släkten i år (heller) så ordandes det ett utomhus-julklappsbyte i dag där klappar och presenter lämnades över inför nästa veckas isolerings-julfirande. Trötta barn och kyligt väder gjorde att mötet fick hållas kort, men det var trevligt att det blev av. 🙂

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se