Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-12-27 (torsdag)
27:e december släktmiddag julköttbullsmacka

Torsdagen den 27:e december:

♥ Dagens Julplaner:
Släktbesök

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “The Christmas Can-Can” med Straight No Chaser via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
För tredje dagen i rad så inleddes den lediga dagen med en morgonpromenad och god frukost med julmatsrester (denna gång ciabatta med julskinka, senap och cornichons). Efter lite egentid för familjemedlemmarna så bar det iväg till släktigar för ett besök (som inte var speciellt julbetonat då barnen redan fått sina julklappar, och en av dem fick stanna hemma p.g.a. förkylning). Det blev likväl ett trevligt besök där det bjöds på lika god mat som vanligt. Hur mätta och nöjda vi än var när vi åkte därifrån så fanns det likväl rum för en liten nattamacka med julköttbullar och rödbetssallad när vi kom hem. 😀

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se