Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-12-08 (lördag)
julprinskorvar prinskorvar SP Charks Prinskorvar

Test av SP Charks Prinskorvar

1 pkt Prinskorv (SP Chark, 240 g / 480 g)

Kommentar: I väldigt många år har vi valt Scans prinskorvar med tunt skinn men sedan pappan slutat äta korv och dottern aldrig varit speciellt förtjust i dem så letade vi runt efter alternativ. Förra året testade vi SP Charks variant och då vi hade för oss att den var god (trots andra släktingars varningar om motsatsen) så testade vi den i år vid den första provsmakningen. Både mamman och sonen tyckte väldigt bra om prinskorvarna (god smak, inga konstigheter) och är därmed nöjd med årets val och köpte hem ytterligare ett paket. 🙂

Betyg: 4/5

Uppdaterat 2018-12-13: Efter vår andra provsmakning så kom vi fram till att även pappan och dottern vill ha några prinskorvar var på julafton så det blir m.a.o. till att köpa hem ännu ett extra-paket med prinskorv. (Det komiska är att mamman höll i ett storpack redan från början men valde ett mindre då hon trodde att det bara var hon som skulle äta av dem. Nåja, trevligt att ha hittat något som hela familjen tycker om.) 😀

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se