Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-02-04 (söndag)
Melodifestivals-chips Hitschips OLW

Så här i Melodifestivals-tider gjorde familjen ett test av OLW:s “schlagerchips”.

1 påse Gyllene Hits-chips, 275 g, OLW.
(släta chips “med smöriga toner av havssalt och lök“)
Betyg: 3+ / 5
1 påse Heta Hits-chips, 275 g, OLW.
(räfflade chips “med en fläkt av färskost och chili“)
Betyg: 3 / 5

Kommentar: För att variera oss lite inför den stundande Melodifestivalen så beslöt vi oss för att testa nya chipssorter och valet föll då på ovanstående schlagerchips från OLW. Att försöka få ur familjemedlemmarna vad de tyckte om dem var däremot inget lätt uppdrag.

Kommentarer som “de smakade som vanliga chips”, “de gick att äta”, “de var inget speciellt”, “jag äter dem om de finns men köper dem inte själv” sammanfattar nog läget ganska bra. De stoppade chipssuget, smakade som väntat när det gäller lättsaltade lökchips och färskostchips med svag chilikrydda men ingen uttryckte någon önskan om att vi ska köpa hem dem igen. Om vi gör det så blir det i så fall de släta chipsen, som det tydligen åts mest utav. 😀

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se