Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-12-21 (onsdag)
julskinka Scan Scans färdigkokta julskinka

Årets julskinka och säsongens första julskinksmörgås.

Kommentar: Årets julskinka var även denna gång en Scan Piggham Svensk Färdigkokt Julskinka utan svål. När man väl hittat något som fungerar så blir man tydligen lite feg och vågar inte chansa på något nytt. Lite förnyelse blev det i alla fall då vi köpte en relativt stor skinka (2,64 kg) i stället för två små.

Skinkan griljerade vi redan den 12:e december och nu är vi långt över halvvägs igenom den. Tanken var att den skulle räcka över julen (därav den lite större modellen) men för att inte riskera att stå utan skinka under mellandagarna så köpte vi likväl en reservskinka av en mindre, billigare modell i går. Vi får återkomma till den vid ett senare tillfälle. Vår ordinarie skinka är vi däremot helt nöjda med. God smak, fin konsistens och väldigt lite fett – precis som vi vill ha den. 😀

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se